Waarom deze toolbox?

Medewerkers die (tijdelijk) niet of minder kunnen werken: dat heeft impact op je team en jou als leidinggevende. Je hebt minder capaciteit en je wilt je medewerker zo goed mogelijk ondersteunen. Meldt een medewerker zich ziek of merk je zelf dat een medewerker minder inzetbaar is? Dan is het van belang dat jij weet wat jij kunt doen, wat je van de medewerker kunt verwachten en waar je hulp kunt krijgen van Dunea.


In deze toolbox vind je alle antwoorden op alle vragen die je kunt hebben rondom (het voorkomen van) verzuim. Van inspiratie tot handige hulpmiddelen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met je HRM adviseur.

Mijn Kracht

Deze toolbox over verzuim is onderdeel van het programma ‘Mijn Kracht’. Verzuim en inzetbaarheid zijn immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden; werkt een medewerker actief aan zijn of haar inzetbaarheid, verkleint dat de kans om ziek te worden. De thema’s fit & vitaal, werkplezier en vakmanschap bepalen of een medewerker goed in staat is te werken, nu en in de toekomst. Wil je meer weten over Mijn Kracht en wat Dunea daarin biedt? Kijk op het Portaal onder Personele zaken.