Tips & tricks voor
de komende periode

Inhaakkalender -
uitgelicht in mei en juni

Het zal je vast niet ontgaan: allerlei nationale dagen waarop je in je vitaliteitsbeleid op kunt aanhaken. Zo hoorde je de afgelopen maanden misschien wel iets over de dag van de slaap, de dag van het geluk of nationale complimentendag. Wil je voorkomen dat je de belangrijkste inhaakdagen mist? Hierbij een paar uitgelicht:


  • 23 mei: Fiets naar je Werk Dag
  • 31 mei: Wereld Niet Roken Dag
  • 21 juni: Yoga Dag Nederland


Daarnaast komt eind juni voor velen de vakantieperiode er weer aan. Een goed moment om extra stil te staan bij het thema werk-privé balans. Nog even alle dagen van 2019 op een rij? Download dan de inhaakkalender gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid 2019.

13 juni: PW congres
duurzame inzetbaarheid

“Duurzame inzetbaarheid is niet voor niets nog steeds één van de belangrijkste HR-thema's. Het is de taak van HR om de medewerker nu en in de toekomst inzetbaar te houden. In een omgeving die steeds sneller verandert, is dat voor veel organisaties een uitdaging. Hoe zorgt u er voor dat uw medewerkers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven?


Tijdens de 11e editie van het congres over Duurzame Inzetbaarheid wordt u meegenomen in de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. U hoort hoe andere organisaties hiermee omgaan en leert hoe u dit direct kunt toepassen binnen uw eigen strategie.”

13 juni

tot 10 januari 2020

Gratis ontwikkeladvies
voor 45-plussers

Herkenbaar? Jonge medewerkers staan te trappelen zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien, maar oudere medewerkers zijn lastiger in beweging te krijgen om hun pad te bepalen. Uitvoering van Beleid van het SZW biedt tijdelijk (tot 10 januari 2020) een subsidie waarbij 45-plussers in aanmerking komen voor gratis ontwikkeladvies.