Introductie


Well-being. Het is dé nieuwe term als het gaat over gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid. Maar wat betekent het eigenlijk? En hoe kan je daarop inspelen als organisatie? Helpen employee journeys daarbij? Het zijn allemaal vragen die wij met deze vierde editie van het inspiratiemagazine hopen te beantwoorden. Je krijgt net als in de voorgaande edities inzichten en inspiratie vanuit verschillende hoeken.


Zo spraken we met Klaske Veth, lector Duurzaam HRM & leiderschap, over onder andere het thema well-being en met Wieneke Goedvolk-Westerveld over de reis van medewerkers. We zoomen in op de belangrijkste veranderingen door het pensioenakkoord en onze collega Lori vertelt meer over de rol van HR en de leidinggevenden, want daar zien we de laatste jaren een verschuiving plaatsvinden. Ben je na al dit lezen leesmoe geworden? Luister dan eens naar de podcasts die wij hebben geselecteerd.


Kortom: genoeg om je te laten inspireren! We wensen je veel lees- en kijkplezier. Klik rechtsonder op de pijlen om door het inspiratiemagazine te navigeren.