Wat kun jij als leidinggevende doen?

Ontwikkelingen in
de facilitaire) wereld

Blijven mee ontwikkelen en anticiperen op de wereld van morgen is belangrijk, zeker gezien de continue veranderingen in onze maatschappij en facilitaire dienstverlening. Toch is het niet zo makkelijk om aan medewerkers duidelijk te maken waarom het zo belangrijk is om vooruit te kijken. Voor jou als leidinggevende hebben we daarom alle ontwikkelen in de wereld en facilitaire dienstverlening in een handig overzicht gezet. Zo kan jij makkelijk het gesprek aan gaan met jouw medewerkers over het grote belang om kennis en vaardigheden regelmatig bij te spijkeren.

Bespreek het tijdens een werkoverleg

Om je te helpen het onderwerp vakkennis & vaardigheden te bespreken met je medewerkers, kun je hier een presentatie voor het werkoverleg downloaden.

Challenge

Durf jij de challenge aan om minimaal 5 medewerkers een online cursus via GoodHabitz te laten volgen? De medewerker die de leukste blog/vlog inzend over zijn/haar ervaringen, wint een gesprek met een loopbaancoach. Die kan jouw medewerker helpen om inzicht te krijgen talenten en ontwikkelpontentieel. Ook geeft de loopbaancoach net dat duwtje in de goede ontwikkelrichting.