Welkom


Je bent professional binnen het domein van duurzame inzetbaarheid en gezondheidsmanagement. Het is je ambitie om jouw organisatie en alle medewerkers klaar voor de toekomst te maken. Je weet precies wat jouw organisatie nodig heeft en wat jij daarvoor moet doen en dat zorgt voor volle, drukke dagen. Met dit inspiratiemagazine Over Mens & Organisatie willen jou even een momentje voor jezelf gunnen om de eventuele oogkleppen af te zetten. We willen je buiten de kaders laten denken en inspiratie geven uit verschillende invalshoeken op het werkveld:


  • Je krijgt inzichten uit de wetenschap - Hoogleraar en Universitair Hoofddocent Maria Peeters vertelt over trends binnen de Arbeids- en Organisatiepsychologie. 
  • We geven je een kijkje in de keuken van KLM - Rob Koelewijn vertelt over het Health Portaal dat daar op dit moment ontwikkeld wordt. 
  • De wereld van de bedrijfsartsen wordt toegelicht - met een bijdrage van Gertjan Beens.
  • We zetten je aan het denken over het verschil tussen doel- en bedoelingenethiek en wat dit betekent voor jouw werk - consultant Martine Themmen legt het uit.
  • En ben je op zoek naar concrete tips voor de komende periode? We laten je zien welke bijeenkomsten je kunt bijwonen en welke data je in de gaten moet houden!


We wensen je veel lees- en kijkplezier. Klik rechtsonder op de pijlen om door het inspiratiemagazine te navigeren.